Filters

Bosch-filters: lijfwachten voor de motor. Bosch-filters beschermen op en in het voertuig alles wat waardevol is. Ze houden vuil, afslijpsel en de fijnste deeltjes weg van injectiesystemen, motoren en inzittenden en bij de dieselmotor ook water. En dat alles met een omvangrijk productprogramma voor bijna iedere personenauto en vrachtwagen. Dit programma wordt permanent geactualiseerd en uitgebreid. Daardoor bent u altijd up-to-date met filters van de wereldwijde filterspecialist Bosch.Bosch Car Service Versteegen gebruikt bij iedere onderhouds beurt deze filters van Bosch.

 

Oliefilter

Zodat in de motor alles gladjes loopt. De taak van de olie is het minimalisering van slijtage en wrijving,  warmteafleiding en  fijne afdichting en bescherming tegen corrosie. De taak van het oliefilter is het beschermen van de motor tegen verontreinigingen in de olie. Daarom is het raadzaam het oliefilter en de olie regelmatig te vervangen volgens de gegevens van de voertuigfabrikant! Stadsverkeer betekent stress voor de olie. Bij korte afstanden en bij stop-and-go-verkeer moet u de olie en het oliefilter vaker vervangen dan door de voertuigfabrikant voorgeschreven wordt.

 

Luchtfilter

Het einde aan alle soorten vuil : Bosch-luchtfilters. De taken van het luchtfilter zijn de bescherming van de motor tegen vuildeeltjes in de aangezogen lucht, bescherming van de motor tegen slijtage, garantie van de luchttoevoer voor de mengselbereiding en  reductie van het geluidsniveau. Daarom is het raadzaam het luchtfilter  regelmatig te vervangen volgens de gegevens van de voertuigfabrikant!

 

Interieurfilter

Meer comfort, meer veiligheid, meer gezondheid. De taken van het actieve koolstof filter/interieurfilter zijn de bescherming van de inzittenden van het voertuig tegen pollen, stof en schadelijke stoffen, bescherming tegen schadelijke en slecht geurende gassen en bescherming van de airconditioning. Daarom is het raadzaam het interieurfilter  regelmatig te vervangen volgens de gegevens van de voertuigfabrikant!

 

Bosch Car Service Versteegen

Europaweg 1

2381 GR Zoeterwoude

T: 071-5801386

Einfo@versteegenautos.nl