Remmen

het is misschien wel het belangrijkste dat een auto moet kunnen. Voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Laat daarom regelmatig uw remmen en remvloeistof controleren. Gelukkig is Bosch Car Service Versteegen een specialist in remmen, ook omdat Bosch een van de belangrijkste leveranciers van remsystemen is.

 

Een compleet remprogramma voor alle auto’s

Het assortiment van Bosch remmen bestaat uit bijna 10.000 verschillende artikelen. Of het nu gaat om de remblokken, remschijven, remzadels (remklauwen) of uw remvloeistof, Bosch heeft de juiste artikelen in het assortiment. Dit betekent dat u altijd de juiste onderdelen voor uw auto kunt vinden. Bovendien beantwoorden Bosch remonderdelen aan uiterst strenge eisen en voldoen in alle opzichten aan de voorschriften van autofabrikanten. Vertrouw voor uw veiligheid op Bosch remmen.

 

Een essentieel element voor uw veiligheid

Het remsysteem is van cruciaal belang voor uw veiligheid op de weg. Het is belangrijk om in alle situaties en vooral bij gevaar, altijd te kunnen rekenen op de remmen van uw voertuig. Het remsysteem is een actief veiligheidsorgaan dat volgens strenge regels moet worden onderhouden. Veel automobilisten beginnen zich pas op het laatste moment zorgen te maken over hun remmen. Verwaarloos uw veiligheid niet en laat uw hele remsysteem regelmatig nakijken. Ons advies: bij onderhoud word er sowiezo naar uw remmen gekeken. Heeft u al een tijd geen onderhoud laten uitvoeren dan adviseren wij de volgende controlemomenten:

  • Remblokken - controle elke 15.000 km
  • Remschijven - controle elke 30.000 km
  • Remvloeistof - controle elke 2 jaar

 

Steeds meer doen voor uw veiligheid

In nauwe samenwerking met autofabrikanten ontwikkelt Bosch remsystemen die steeds doelmatiger werken in alle mogelijke situaties. Bosch, die al pionier was in ABS en ESP, werkt dag in dag uit verder aan actieve veiligheidssystemen die raad weten met moeilijke rijomstandigheden zoals natte of gladde wegen, uitwijkmanoeuvres, noodstoppen, enz. Zorgen dat uw voertuig bestuurbaar blijft en dat de wielen niet blokkeren om de kans op ongevallen te verkleinen, ook dat is de kwaliteit van Bosch. Omdat Bosch altijd bezig is met innoverende technologie, worden ook remsystemen van de toekomst ontwikkeld: micro-hybride voertuigen, hybride of volledig elektrische voertuigen, regeneratieve remsystemen, enz.

 

Bosch Car Service Versteegen

Europaweg 1

2381 GR Zoeterwoude

T: 071-5801386

Einfo@versteegenautos.nl