Lease

Rijd u in een lease auto? De meeste leasemaatschappijen laten u zelf kiezen waar u het onderhoud aan uw leaseauto laat uitvoeren. Steeds meer leaserijders kiezen voor de onafhankelijke specialist. Die biedt immers alle dienstverlening onder één dak en onderhoud de auto volgens de richtlijnen van de fabrikant. Ook bij Bosch Car Service Versteegen bent u van harte welkom met uw lease auto. Niet voor niets zijn we de eerste premium partner van LeasePlan.

 

Samenwerking met diverse leasemaatschappijen

Bosch Car Service Versteegen werkt samen met een groot aantal leasemaatschappijen. LeasePlan heeft Bosch Car Service aangewezen als eerste premium partner, maar ook voor andere maatschappijen zijn we een ideale partner. Wanneer u kiest voor Bosch Car Service Versteegen kunt u altijd rekenen op onze meermaals bekroonde servicekwaliteit.

 

Haal- en brengservice

Om het u nog gemakkelijker te maken, halen we en brengen we uw auto terwijl u aan het werk bent. U hoeft ons alleen maar de plaats door te geven en wanneer het u schikt. Dan zorgen wij ervoor dat u uw auto op het afgesproken tijdstip weer tot uw beschikking hebt. Wanneer u een online afspraak maakt kunt u in de 2de stap bij vervangend vervoer aangeven dat u gebruik wilt maken van de haal en breng service.

 

Bosch Car Service Versteegen

Europaweg 1

2381 GR Zoeterwoude

T: 071-5801386

Einfo@versteegenautos.nl