Faciliteiten

Ons alles onder 1 dak concept betekend dat wij voorzien zijn van alle mogelijke faciliteiten om u mobiel te houden.

 

Showroom

In onze ruim opgezette showroom met 2 verdiepingen hebben wij al onze occasions staan. En met de ruime openingstijden bent u van harte welkom om onze occasions te komen bekijken. Bij aanschaf ven 1 van onze occasions kunnen wij u tevens helpen met financiering, pechhulp en verzekering van uw nieuwe auto.

 

Werkplaats

In onze ruime moderne werkplaats kunnen wij voor ieder merk en model auto alle onderhouds- en reparatie werkzaamheden verrichten alsmede APK keuringen uitvoeren. Ook worden de monteurs in onze werkplaats regelmatig bij geschoold op het gebied van de nieuwste technieken en diagnose.

 

Mobiliteit 2,0

De tijd dat u de auto de hele dag kwijt was voor een beurt ligt al ver achter ons. Met onze oplossingen voor vervangend vervoer, leenfietsen, haal en brengservice of wachten heeft u zelf de keuze en kunt u uw dag zo efficient mogelijk gebruiken.

 

Wasstraat

In onze moderne wasstraat of wasboxen kunt u uw auto er weer perfect stralend uit laten zien. Bij onderhoud aan uw leaseauto word uw auto trouwens standaard gewassen en uitgezogen, maar bent u nog niet toe aan onderhoud dan kunt u uiteraard ook gewoon een wasprogramma bij onze receptie kopen.

 

Tankstation

Zelfs branstof kunt u voordelig bij ons kopen bij ons eigen tankstation. Heeft u een tankpas van de zaak? Vraag dan bij onze receptie of het ook mogelijk is om hiermee te betalen. Wanneer u regelmatig bij ons tankt kunt u zelf gebruik maken van onze tankactie.

 

Bosch Car Service Versteegen

Europaweg 1

2381 GR Zoeterwoude

T: 071-5801386

Einfo@versteegenautos.nl