Accu

Het accuprogramma van Bosch: de juiste energie voor alle toepassingen.

 

In moderne voertuigen

worden steeds meer componenten toegepast die elektrische energie verbruiken. Deze voorziening vereist een hoog prestatievermogen en veiligheid. Accu’s van Bosch garanderen dat.

 

Easy-way

Naast het brede assortiment en uitstekend kwaliteit bied Bosch u op dit moment nog meer voordelen. Zo is er het Bosch Easy-way programma waardoor u naast gratis extra garantie profiteert van nog veel meer voordelen. Lees hier meer over deze actie. Direct een afspraak maken? Dat kan in onze online agenda.

Bosch accu uitgelegd.jpg

S3/S4/S5 met PowerFrame®-technologie: Optimale startkracht voor iedere personenauto

Met de accu‘s S3, S4 en S5 biedt Bosch drie op maat geproduceerde programmalijnen voor verschillende eisen en voertuigtypes. Doorslaggevend voor het vermogen en de betrouwbaarheid van deze Bosch-accu’s is het gepatenteerde rooster met speciale PowerFrame® -technologie – verantwoordelijk voor een optimale stroming, geringere corrosie en een langere levensduur. Hiermee voldoen de S3, S4 en S5 aan de hoge internationale kwaliteitseisen m.b.t. koudestartvermogen en capaciteit.

 

Voordelen:

 • 100 % onderhoudsvrij
 • Maximale veiligheid
 • door dubbele bescherming tegen terugontsteking die de accu ook tijdens het transport en schuine positie tegen vonken beschermt
 • Geen uitlopen van het zuur dankzij verzegelde accudekselconstructie
 • Eersteklas kwaliteit van Bosch
 • Eenvoudige montage en gemakkelijk transporteerbaar door ergonomische draaggrepen

 

PowerFrame®-technologie in de Bosch-accu‘s S3/S4/S5

Het rooster is doorslaggevend voor prestatie en betrouwbaarheid van een accu. Het gepatenteerde PowerFrame® biedt belangrijke voordelen t.o.v. gebruikelijke roosters en is verantwoordelijk voor de optimale stroming. Zo overtuigen de Bosch-accu‘s S3/S4/S5 met uitstekende startkracht en langere levensduur.

 

Meer vermogen vanaf de start: voordelen van de PowerFrame®-technologie

 • Stabiel roosterframe

Voorkomt roostergroei en corrosie aan de randen en daardoor beschadiging van de separator of een kortsluiting door contact van het rooster met de negatieve plaat.

 

 • Gestanst rooster

De stevige, precieze structuur zorgt voor de uitstekende hechting van de actieve massa aan het rooster en maakt een weerstandsarm en het snel op- en ontladen van de accu mogelijk. Ten opzicht van gebruikelijke roosters geen broosheid door mechanische vervorming bij de productie.

 

 • Optimale roosterstructuur

Op plaatsen met een hoge stromingbelasting is meer lood aangebracht: Het rooster is sterker belastbaar en corrosiebestendig.

 

 • Aan stroming geoptimaliseerde roostervorm

Het innovatieve ontwerp leidt de roosterstaven direct naar de plaatverbinder. Door de geringe stromingsweerstand is een optimaal geleidingvermogen gegarandeerd en wordt de stroom op de snelste weg naar de stroomverbruiker geleid.

 

 • De houdbaarheidstest SAE J240 (75 °C) geeft het volgende aan:

Het Gestantste rooster (rechts) corrodeert minimaal, de elektrische geleidbaarheid wordt nauwelijks belemmerd. Bij het rooster links corrodeert het materiaal tussen de korrels van de legering. Resultaat: zwakke stroming en kortere levensduur.

het verschil tussen goed en Bosch.jpg

Bosch Car Service Versteegen

Europaweg 1

2381 GR Zoeterwoude

T: 071-5801386

Einfo@versteegenautos.nl